Kirje etsiville – Arctic Flora

Kirje etsiville


Rakas lukija, 

Se, että luet tätä kirjettä tarkoittaa, että meillä on jotakin yhteistä. Me molemmat etsimme yhteyttä itseen ja luontoon. Yhteyttä omaan luontoon. Se ei aina ole helppoa – polulle saattaa ilmestyä haasteita ja vaikeuksia, mutta niistä kyllä selvitään.

 

We are seekers on a journey to know our nature. A woman is standing has traveled deep into the forest, wearing nothing but Arctic Flora linens

Eniten toivon sinulle rohkeutta ja rakkautta löytää oma, uniikki tapa elää omannäköistä elämää. Liian usein me otamme ulkopuolisia odotuksia saumattomasti osaksi omia tavoitteita. Millaisia uskomuksia itsestäsi elät joka päivä todeksi? Uskon, että kun yhteys luontoon on ihmiselle kirkas, kaikki muu solahtaa paikalleen vaivatta. 

Muista, että aina on turvallista kääntyä polulta sivuun, etsiä, eksyä ja löytyä uudelleen. Emme tule koskaan valmiiksi, se on ihanaa ja kamalaa. Aina on lupa olla keskeneräinen ihminen – olet siitä huolimatta kokonainen. 

Toivon sinulle myös uteliaisuutta matkallasi. 

Kyky kummastella johdattelee sinua eteenpäin – toivottavasti et menetä uteliaisuutta ja leikkisyyttä koskaan. Toivon sinulle uteliaita hetkiä ja ihanaa kesää, 

Rakkain terveisin

Tiina / Arctic Flora

 

 

Kuva: Miika Hämäläinen

Malli: Taimi


Jätä kommentti