Hamppupetivaatteiden positiiviset vaikutukset ihmisen elämään. – Arctic Flora

Miksi valita hamppupetivaatteet


Olen kirjoittanut paljon hampun suosimisen hyödyistä ympäristön näkökulmasta. Nyt on aika keskittyä sinuun ja siihen, miten positiivinen vaikutus hamppupetivaatteilla voi olla sinun elämääsi. Koostin tämän listan kiteyttämään hamppuisten petivaatteiden konkreettisia hyötyjä. 

suojele untasi

Me elämme stressaavia aikoja, ilmiselvää asiaa ei käy kieltäminen. Hektinen yhteiskunta ja Erittäin Tärkeiden Asioiden päättymätön jatkumo vyöryy ylitsemme päivittäin. Sinä olet ansainnut kaikki mahdollisuudet levätä ja palautua. 

Hamppupetivaatteiden hengittävyys on erityisen ihanaa juuri nukkuessa, sillä niissä ei tule kuuma tai hiki. Unen aikana palaudumme tasapainoon ja kehomme poistaa kuona-aineita. Hengittävä materiaali antaa kehollesi parhaat mahdollisuudet tehdä sille ominaiset asiat. 

How hemp linens could improve your quality of living
 

Hamppupetivaatesetti on sijoitus

Yllättävän nopeasti pehmenenvät hamppupetivaatteet ovat myös todella kestäviä. Tiedän, että ne vaikuttavat kalliilta tuotteilta ostaa, mutta luota minuun – ne ovat sen arvoiset. Korkealaatuiset, vuosia kestävät petivaatteet säästävät sinulta vaivan hankkia uusia ja aloittaa tuotteiden sisäänajo alusta. Minä tiedän, kuten sinäkin, että lempipetivaatteet ovat jo käytössä pehmenneitä. Kumman ongelman haluat? Haluatko sijoittaa kestävään laatuun, jonka arvo nousee, vai haluatko kitkuttaa tuotteiden kanssa, joista et oikeastaan edes pidä? Joka tapauksessa valitsemasi tuotteet sijaitsevat aina jossain täällä, planeetta Maalla. 

antibakteerinen materiaali säästää energiaa

Hampputekstiili on luonnostaan antibakteerinen, joten se pysyy raikkaana pidempään. Olen myös kyseenalaistanut tottumuksemme pestä petivaatteet kuumassa 60 asteessa. Tästä syystä AF:n tuotteet ovat ohjeistettuja 40 asteen pyykkäykseen. Hampputekstiiliä voi vaikka keittää, eikä se tiedä siitä mitään – kyse on energian säästämisestä ja pesun tarpeesta. Myös useimmat pyykkiaineet lupaavat hyviä tuloksia matalammassa lämpötilassa. 

1 kommentti


  • Jyri

    Mahtavaa tekstiä, en tiennytkään hampun olevan noin kestävää taikka pehmeää materiaalia, haluan todellakin panostaa uneen ja tilata sinulta ekologiset tekstiilit makuuhuoneeseeni,yes hampulle.


Jätä kommentti